Få hjälp efter hockeyskadan

Hockeyn, som är en både tuff och snabbt sport, kommer inte bara med spänning och adrenalin för den aktiva spelaren. Många gånger kommer tyvärr även skador med på köpet. Lika viktig som det är med återhämtning och läkning efter att en skada uppstått — är det att se över att man inte får fortsatta problem.

Ta hand om dig

För att hålla sig redo för hockeyplanen är det inte bara träning på is som behöver prioriteras. Även kroppen som helhet måste ses över emellanåt. Ett gott alternativ till detta är ett besök hos en naprapat.

En naprapat hjälper inte bara till då skadan redan har uppstått, utan verkar även förebyggande för att hålla din kropp hel längre. Med behandling av både muskler och leder får du bättre rörlighet i hela kroppen, vilket i sin tur bidrar till mindre risk för skador.

Ta kontakt i tid

Om olyckan är framme – och en skada uppstår på isen, är det av hög prioritet att ta kontakt med en hjälpande hand så fort som möjligt. Du kan behöva detta för att minska risk för fel- och överbelastningar. Ett besök hos en naprapat kort inpå skadans uppkomst är något som rekommenderas varmt!