Dags för slutspel i SHL

Våren är i antågande och som vanligt har hockeyslutspelet tagit sin början. Vi ska titta närmare på de fyra kvartsfinalerna och se vilka det är som tagit sig till årets slutspel. 

Frölunda – Skellefteå

Fjolårets vinnare Frölunda mot en av de mest framgångsrika klubbarna de senaste åren. På förhand verkar detta vara en väldigt spännande och oviss matchserie. Kommer västerbottningarna från Skellefteå skaka den regerande mästarna. Eller kommer göteborgarna i Frölunda vinna överlägset. Spännande!

Växjö – Malmö

2015 vann Växjö SM-guld efter att ha avfärdat Skellefteå i finalspelet. Om man ska upprepa den succén måste årets seriesegrare först ta sig förbi Malmö. Malmö som förra säsongen återvände till SHL efter många år i Allsvenskan. Och nu har man alltså gått till slutspel. Småland mot Skåne. Det här blir spännande.

HV71 – Färjestad

Jönköpingslaget kom i år tvåa bakom Växjö och var en ynka poäng från serieseger. Det blir en tuff nöt att knäcka för Färjestad som knep en sjundeplats i serien. Värmlänningarna är dock ett rutinerat slutspelslag och kan nog ställa till bekymmer för HV71.

Linköping – Brynäs

Denna matchserie kan på förhand verka som den mest ovissa. Fyran och femman i tabellen ska över sju matcher avgöra vilka som kommer få en plats i semifinal. Det kommer bli tätt och det är inte omöjligt att den går till sju matcher.Som ni märker är det väldigt spännande och ovissa kvartsfinaler vi har framför oss. För den som är insatt i hockey kan det vara lockande att lägga ett spel på någon eller några av matcherna för att höja spänningen ytterligare. För dig som aldrig spelat tidigare kan det vara bra att jämföra olika spelbolag för att hitta det som passar bäst. Har du tur kan du få en oddsbonus om du väljer rätt. Lycka till!